2014  happy-heels.nl. All rights reserved.
Liever pedicure of voetreflexologie aan huis?

Als gediplomeerd pedicure heb ik ervoor gekozen om ook ambulant te werken. Op deze manier bied ik ouderen die slecht ter been zijn of mensen met een handicap thuis te behandelen. Natuurlijk is deze oplossing ook ideaal voor mensen die door ziekte lang aan huis geboden zijn. Ik ben zodanig ingericht dat ik alle gewenste behandelingen op lokatie kan uitvoeren.

Natuurlijk kan ik ook voetreflexologie behandelingen aan huis geven.

Ik werk ambulant in een straal van 15km rondom Kampen, en reken hiervoor een kleine extra vergoeding. Voor een overzicht van prijzen en behandelingen klik hier

Hebt u nog vragen die niet op de website beantwoord worden, of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met me op.
Mijn praktijk:

Mijn praktijk is gevestigd in mijn woonhuis aan de noordweg 60-A te Kampen.

De praktijk ruimte is recentelijk geheel verbouwd en ingericht, ik heb hierbij mijn best gedaan om een gemoedelijke en ontspannen sfeer te creeeren waardoor de behandelingen die ik geef ook een fijn rustmoment zijn in de dagelijkse beslommeringen.

Ik werk met de nieuwste technieken, professionele produkten en modernste apparatuur om zowel pedicure behandelingen alsmede voetreflexologie behandelingen te geven. Voor een uitleg over deze behandelingen klik hier

Home                De praktijk                Behandelingen           Prijzen           Contact